TURİZM FAKÜLTESİNDE 2024 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLER |
Etkinlik Adı |
Tarih |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri Kapsamında “Lezzeti Keşfet, Anı Yakala ” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi |
16.12.2024 |
Akademik, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Soğuk Mutfak Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi |
13.12.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Pastacılıkta Yeni Trendler Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi |
12.12.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Konaklama İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi ve Uygulamaları Semineri Gerçekleştirildi |
11.12.2024 |
Akademik, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Denizden Sofranıza Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi |
10.12.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri Kapsamında “Gelenekten Geleceğe Tatlı Bir Yolculuk” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi.
|
09.12.2024 |
Turizm Fakültesi’nden Geleceğe Yeşil Bir Miras: 20. Yıl Hatıra Ormanı |
05.12.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında “Bilimsel İlkeler Işığında Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi” gerçekleştirildi. |
05.12.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Lokum Workshop’ı Yapıldı
|
02.12.2024 |
MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz, Turizm Fakültesi Öğrencilerine “Afyon Yemekleri”ni anlattı
|
28.11.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Engellere Engel Olmayan Mutfak Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi
|
25.11.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Otel İşletmeciliğinde E-Ticaret ve Sosyal Medya Yönetimi Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi
|
25.11.2024 |
Turizm Fakültesi Öğrencileri 14-17 Kasım Tarihleri Arasında ATOCONGRESIUM’da (Ankara) Yedincisi Düzenlenen “Travelexpo Fuarı”na Katıldı
|
16.11.2024 |
Travelexpo’da Fakültemiz ve Afyonkarahisar Tanıtıldı
|
14-17.11.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Füzyon Mutfak Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi |
08.11.2024 |
Turizm İşletmeciliği Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Frigya-Ayazini Gezisi Gerçekleştirildi |
04.11.2024 |
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü İş Birliğinde “Davranış Bağımlılıkları” Konferansı Düzenlendi
|
30.10.2024 |
Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencileri “Antalya Turizm Fuarı”na Katıldı |
25.10.2024 |
Fakültemiz 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
|
21.10.2024 |
E- İnsan ve İş İlanları Platformları: Kariyer Fırsatları Konferansı Gerçekleştirildi
|
17.10.2024 |
Üniversite ve Şehir Yaşamına Uyum Dersi Kapsamında Frigya Afyonkarahisar Bölgesi’ne Gezi Düzenlendi |
10.10.2024 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon ve Tanıtım Toplantıları Gerçekleştirildi |
04.10.2024 |
Turizm İşletmeciliği Bölümü 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon ve Tanıtım Toplantıları Gerçekleştirildi |
03.10.2024 |
Turizm Rehberliği Bölümü 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon ve Tanıtım Toplantıları Gerçekleştirildi |
03.10.2024 |
2024-2025 Akademik Yılı Açılış Etkinliği Kapsamında 1 Ekim Salı Günü Helva İkramı Gerçekleştirildi
|
01.10.2024 |
27-28-29 Eylül Tarihlerinde VI. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali Gerçekleştirildi
|
30.09.2024 |
TÜBİTAK 4004- Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Projesi kapsamında yürütülen “MATEMATİĞİN İÇİNDE HAYAT VAR!” Projesinin “Ölç-Tart, Çırp-Yap” konulu etkinliği Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında gerçekleştirildi.
|
26.09.2024 |
Prof. Dr. Abdulcelil ÇAKICI’nın katılımıyla “Turizm Eğitimi Süreçlerinin Geliştirilmesinde Akreditasyonun Rolü” konulu akademik açılış dersi gerçekleştirildi
|
24.09.2024 |
Yunus Emre Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Etkinlikte 12 Farklı Ülkeden 12 Katılımcı Fakültemizde Afyonkarahisar mutfağı Konferansına ve Atölye Çalışmasına Katıldı |
24.08.2024 |
Sırbistan Yeni Pazar Üniversitesi Öğrencilerinden Turizm Fakültesine Ziyaret
|
13.06.2024 |
Türk Mutfağı Haftası (7 Bölge 3 Şehir Yemek Yarışması) |
23.05.2024 |
Akademi Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Konaklama İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kalite Yönetimi) |
22.05.2024 |
Türk Mutfağı Haftası (81 İlde 81 Workshop) |
21.05.2024 |
Akademi Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Konaklama İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi ve Uygulamaları) |
21.05.2024 |
Mezun Öğrenci Buluşmaları (Kuvay-i Milliye’den Türkiye Cumhuriyeti’ne) |
15.05.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Otel İşletmelerinde Ön Büro ve Kat Hizmetleri Yönetimi) |
15.05.2024 |
Patara-Xanthos-Letoon Saklıkent Kanyonu-Fethiye Kayaköy Gezisi |
13.05.2024 |
Mezun Öğrenci Buluşmaları (Mezuniyet Sonrası Sektöre Adaptasyon ve Tutunma) |
08.05.2024 |
Afyonkarahisar’da Gastronomi Turizmi ve Rehberliği |
16.04.2024 |
Pizza Yapımı Yarışması |
01.04.2024 |
İstanbul UNESCO Kültürel Miras Değerleri ve Turist Rehberliği |
13.03.2024 |
Alusso Thermal Hotel SPA & Convention Center Teknik Gezisi |
13.03.2024 |
Yemek Fotoğrafları Sergisi” Açılışı ve Kavurma-Pilav İkramı |
07.03.2024 |
10. Turizmde İstihdam ve Kariyer Günleri |
06.03.2024 |
Dijital Dönüşüm Çağında Turist Rehberliğinin Mevcut Durumu ve Geleceği |
02.03.2024 |
Üniversite Şehir Buluşmaları Çarşamba Sabah Toplantıları (Afyonkarahisar’da Gastronomi Turizminin Mevcut Durumu ve Geleceğe Bakış) |
31.01.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (İş Sağlığı ve Güvenliği) |
11.01.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Zeytinyağlı Mezeler) |
11.01.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Pasdinpanya Yapımı, Şeker Hamuru Kaplama ve Figür Tekniği) |
09.01.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Afyonkarahisar’ın Yöresel Lezzeti Haşhaşlı Lokul) |
08.01.2024 |
Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları (Pasdinpanya ve Pasta Dekoru) |
03.01.2024 |