Toggle global navigation
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Toggle global navigation
KURUMSAL
Tarihçe
Misyon-Vizyon
Dekanın Mesajı
Organizasyon Şeması
İş Akış Süreçleri
Görev Tanımları
Birim Faaliyet Raporu
Sayısal Veriler
Video Klipler
Logo
YÖNETİM
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Birimler
Akademik Personel
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm Rehberliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Genel Tanıtımı
KALİTE
Kalite Politikası
Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Birim Değerlendirme Raporu
Eğiticilerin Eğitimi
Toplumsal Katkı
Uluslararası Hareketlere Katılan Öğrenci Sayıları
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Staj
İşbaşı Uygulamalı Eğitim
Değişim Programları
Koordinatör
Anlaşmalı Okullar
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Konseyi-Temsilcileri
Bitirme Tezi Yazım Kılavuzu
FORMLAR
Öğrenci Formları
Personel Formları
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Mezun Sayıları
Mezunlarımız
Mezunlar Derneği
ANA SAYFA
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
×
Ara
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
KURUMSAL
Tarihçe
Misyon-Vizyon
Dekanın Mesajı
Organizasyon Şeması
İş Akış Süreçleri
Görev Tanımları
Birim Faaliyet Raporu
Sayısal Veriler
Video Klipler
Logo
YÖNETİM
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Birimler
Akademik Personel
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
İşbaşı Uygulamalı Eğitim Yönergesi
Turizm Rehberliği
Bölüm Genel Tanıtımı
Misyon-Vizyon
Bölüm Organizasyon Şeması
Bölüm Başkanı
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm Akademik Danışmanları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programı
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Genel Tanıtımı
KALİTE
Kalite Politikası
Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Birim Değerlendirme Raporu
Eğiticilerin Eğitimi
Toplumsal Katkı
Uluslararası Hareketlere Katılan Öğrenci Sayıları
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Staj
İşbaşı Uygulamalı Eğitim
Değişim Programları
Koordinatör
Anlaşmalı Okullar
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Konseyi-Temsilcileri
Bitirme Tezi Yazım Kılavuzu
FORMLAR
Öğrenci Formları
Personel Formları
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Mezun Sayıları
Mezunlarımız
Mezunlar Derneği
Kalite Politikamız
08 Kasım 2017, Çarşamba
574 kez görüntülendi