TARİH

ETKİNLİK BİLGİLERİ
03 Kasım 2022 Sosyal Sorumluluk ve Mesleki Etik Dersi: Ayazini Çevre Temizliği
09 Haziran 2022 Konaklama Sektöründe Hijyen: Ekolab
31 Mayıs 2022  Gönüllülük Çalışmaları: Rehabilitasyon Merkezi Ziyareti
30 Mayıs 2022 Gönüllülük Çalışmaları: Okul Oyun Alanı Boyama
20 Mayıs 2022 Kat Hizmetleri Yönetimi ve Ön Büro Yönetimi Eğitimi
16 Mayıs 2022 Gönüllülük Çalışmaları: Frigya Çevre Temizliği
15 Mayıs 2022 Gönüllülük Çalışmaları Fidan Dikimi
09 Mayıs 2022 Gönüllülük Çalışmaları: İlk Yardımcı Sertifikası Teslimi
04 Nisan 2022 Gönüllülük Çalışmaları: Osmanköy Okul Yardımı
22 Mart 2022 Gönüllülük Çalışmaları: Afet Farkındalık Eğitimi
15 Mart 2022 Gönüllülük Çalışmaları: Afet Farkındalık Eğitimi
08 Mart 2022 Gönüllülük Çalışmaları: Temel İlk Yardım Eğitimi
14 Mart 2020 Topluma Hizmet Uygulamaları: İlk Yardım Eğitimi
12 Mart 2020  Topluma Hizmet Uygulamaları: Afet Eğitimi
09 Mart 2020 Topluma Hizmet Uygulamaları: Çay Karamık Okullarına Katkı
29 Şubat 2020 Topluma Hizmet Uygulamaları: Huzurevi Ziyareti
06 Şubat 2020 Topluma Hizmet Uygulamaları: Mavi Kapak ve Kitap Toplama Etkinliği
20 Mayıs 2019 Turizm İşletmelerinde Etik Uygulamalar Semineri
11 Mayıs 2019 Mavi Kapak Projesi ile 1 Tekerlekli Sandalye İhtiyaç Sahibine Kazandırıldı
10 Mayıs 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: Garipçe İlköğretim Okuluna Katkı
07 Mayıs 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: AFAD’tan Yangın Eğitimi Aldı
06 Mayıs 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: Yıprak İlköğretim Okuluna Yardım
02 Mayıs 2019 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mezunları Fidan Dikimi
29 Nisan 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: Kampüste Ağaçlandırma
26-28 Nisan 2019 2. Gastro Afyon 2019 Lezzet Festivali
24 Nisan 2019 Turizm Haftası Ekinlikleri: Pilav İkramı
25-26 Mart 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: Oruçoğlu İlköğretim Okuluna Katkı
21-22 Mart 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: AFAD İlk Yardım Eğitimi
07 Mart 2019 Topluma Hizmet Uygulamaları: Hayvan Barınağı Ziyareti
19 Şubat 2019 Gastronomi Kulübü: Özel Eğitim Merkezi Öğrencileri Lokma İkramı
10 Ekim 2018 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü: Aşure İkramı
18-20 Nisan 2018 Gastro Afyon 2018: 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali

15 Mayıs 2019, Çarşamba 1227 kez görüntülendi