Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri 27-28 Şubat, 5-6 Mart ve 12-13 Mart 2020 tarihlerinde üç ayrı grup olarak Doç. Dr. Gonca Kılıç tarafından verilen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Afyonkarahisar Valiliği İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından verilen Temel İlk Yardım Eğitimi‘ne katılmışlardır. Bu kapsamda; Temel ilk yardım uygulamaları, temel yaşam desteği, kanamalar, yaralanmalar, kırık çıkık burkulma, bilinç bozuklukları, zehirlenmeler boğulmalarda ilk yardım, taşımalar, yanık sıcak çarpması ve hayvan ısırması gibi teorik ve uygulamalı eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonunda sınava tabi tutulan öğrencilerden başarılı olanlar sertifika almışlardır.

14 Mart 2020, Cumartesi 224 kez görüntülendi