AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI TARAFINDAN YAPILAN YAYINLAR

(Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024)

YIL YAYIN (MAKALE) GÖRSEL
 

Baydeniz, E., & Sandıkcı, M. (2024). The effect of affective food belonging and attitude on repurchase intention: Afyonkarahisar case. International Journal of Tourism Policy14(1), 19-36. https://doi.org/10.1504/IJTP.2024.135430

2024

Baydeniz, E., & Kart, N. (2024). Factors affecting the green behaviour of hotel managers. European Journal of Tourism Research36, 3611-3611. https://doi.org/10.54055/ejtr.v36i.3189

2024

Çalışkan, G., Yayla, İ. ve Pamukçu, H. (2023). The use of augmented reality technologies in tourism businesses from the perspective of UTAUT2, European Journal of Innovation Management https://doi.org/10.1108/EJIM-04-2023-0271.

2023

Pelit, E., Katırcıoglu, E. (2023). Investigating The Effects of Epistemic Curiosity on Innovative Work Behaviour: A Study on Hotel Employees. Tourism and Hospitality Management, 29(1), 73-85.

2023 Baydeniz, E., Türkoğlu, T., Aytekin, E., Pamukcu, H. and Sandikci, M. (2023). Investigation of effective factors on WOM in the context of reasoned action theory of tourists preferring local restaurants: Afyonkarahisar case. Journal of Hospitality and Tourism Insights, ahead-of-print.
2022 Pelit, E., Katırcıoglu, E. and Kabakulak, A. (2022). Effects of tour guides’ self-efficacy levels and autonomy perceptions on their job crafting behaviours. European Journal of Tourism Research, 30, 3011-3031.
2022 Pelit, E., ve Katırcıoğlu, E. (2022). Human Resource Management Studies In Hospitality And Tourism Domain  A Bibliometric Analysis. International Journal Of Contemporary Hospitality Management, 34(2), 1106–1134.
2022 Babaç, E., ve Yüncü, H. R. (2022). Determination Of User Experience On Food Business Websites Using Neuromarketing Techniques. Tourism & Management Studies, 18(3), 49–64.
2021 Pamukçu, H., Çalışkan, G., ve Yaşarsoy, E. (2021). Coronavirus COVID-19 and crisis management in accommodation businesses. International Journal of Hospitality & Tourism Systems, 14, 99–110.
2021 Zorlu, Ö., Baytok, A., Avan, A., ve İnci, E. (2021). How servant leaders psychologically empower their followers: The case of five-star hotels. Tourism: An International Interdisciplinary Journal, 69(4), 505–526.
2021 Pamukçu H, Saraç Ö, Aytuğar, ve Sandıkçı M. (2021). The Effects of Local Food and Local Products with Geographical Indication on the Development of Tourism Gastronomy. Sustainability. 13(12), 6692.
2020 Pamukçu, H., ve Sarıışık, M. (2020). Suggestions for standardization of halal tourism in hospitality industry. Journal of Islamic Marketing, 12(2), 389–407.
2020 Kışlalı, H., Kavaratzis, M., ve Saren, M. (2020). Destination image formation: Towards a holistic approach. International Journal of Tourism Research, 22(2), 266–276.
2019 Avan, A., Uyar, A., Zorlu, Ö., ve Özmen, A. (2019). The effects of servicescape on the emotional states and behavioural responses of hotel guests. Anatolia An International Journal of Tourism and Hospitality Research, 30(3), 303–315.
2019 Pelit, E., ve Kabakulak, A. (2019). Effects of tourist guides personal traits on job attitude and job satisfaction: A study in Turkey. PODIUM Sport, Leisure and Tourism Review, 8(3), 364–381.

 

YIL YAYIN (KİTAP) GÖRSEL
2024 Tanrısever, C., Pamukcu, H. ve Sharma, A. (2024). Future Tourism Trends (Tourism in The Changing World). England: Emerald Publishing Limited.
2023 Baytok, A., Zorlu, Ö., Avan, A. ve Bayraktaroğlu, E. (2023) Leadership Approaches in Global Hospitality and Tourism. Hershey, USA: IGI Global Publishing.
2023 Sandıkcı, M. (2023) Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı. Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları Yayın No: 77.
 2023 Albayrak, A. N. ve Sandıkcı M. (2023). Geleneksel Gıda Saklama Yöntemleri ve Afyonkarahisar Kiler Kültürü. Ankara: Gece Kitaplığı
2023 Utkan, Z. ve Garda, B. (2023) Covid-19 Salgınından Sonra Turistik Destinasyonlarda Yerel Halkın Gözünde Çinli Turistler: Kapadokya Örneği. Adıyaman: IKSAD Publishing House.
2023 Curoğlu, Ö. B. ve Sandıkcı M. (2023). Bulgaristan muhacirlerinin yemek kültürü ve yemek tariflerindeki standartların belirlenmesi. Ankara: Gece Kitaplığı.
2022 Zorlu, Ö., Acun Köksalanlar, A. ve Akyurt Kurnaz, H. (2022) Turist Rehberleri ve Rehber Adayları İçin Anadolu’da Türk İslam Dönemi Mimari Yapılar. Çanakkale: Paradigma Akademi.
2022 Baytok, A. ve Avan, A. (2022). Afyonkarahisar ve Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Baytok A., Zorlu Ö., Avan A. ve Boyraz M. (2021). Otel İşletmelerinde Çevre Yönetimi. Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan, A. (2021). Global Risks and Crises Management in Tourism: Theoretical and Practical Perspectives. Berlin: Peter Lang
2021 Pelit E., Katırcıoğlu E. ve Başar B. (2021).  Turizm Bilimi (Tanımlar, Araştırmalar, Tartışmalar ve Uzlaşılar). Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Pelit, E. (2021). Turizm İşletmeciliği (Yapı, Süreç, İşlevler ve Sorunlar). Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Zorlu, Ö. ve Akyurt Kurnaz, H. (2021). Turist Rehberliğine Yönelik Mimari Yapılar 1. Ankara: Detay Yayıncılık.
2020 Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan, A. (2020). Hospitality Tourism Managerial Perspectives Practices. Berlin: Peter Lang.
2020 Sandıkcı, M., Soybalı, H. H., Çelik, S. ve Töre Başat, H. (2020). Afyonkarahisar Kültür Turizmi. Ankara: Gazi Kitabevi.
2019 Tanrısever Yiğit C., Pamukçu H., ve Saraç Ö. (2019). Kastamonu Efsaneleri. Ankara: Detay Yayıncılık.
2018 Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan A. (2018). Current Issues in Services Management (Multidisciplinary Perspectives). Peter Lang.
2018 Sandıkcı M.,Boyraz M., Mutlu H., ve Gökçe F. (2018). Gastronomi Araştırmaları Bibliyografyası. Ankara: Detay Yayıncılık.
2018 Pamukçu H., ve Sarıışık M. (2018). Tüm Yönleriyle Helal Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık.
07 Nisan 2022, Perşembe 426 kez görüntülendi