Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından üniversite ile şehir buluşmaları kapsamında düzenlenen Çarşamba Sabah Toplantılarında Moderatörlüğünü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mustafa Sandıkcı’nın yaptığı “Afyonkarahisar’da Gastronomi Turizminin Mevcut Durumu ve Geleceğe Bakış” konuşuldu. Toplantıya Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof.Dr. Murat Peker, Belediyr Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Güler, Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. H.Hüseyin Soybalı, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Özcan Zorlu ve Doç.Dr. Ali Avan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Mevlüt Üyümez, Afyonkarahisar Gastronomi Turizm Dernek Başkanı Murat Başer, Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu, akademik personel ile Afyonkarahisarlı iş ve düşünce insanları katıldı.

01 Şubat 2024, Perşembe 38 kez görüntülendi