25 Ocak 2022 Salı günü saat 10.00’da Çevrimiçi olarak, Fakültemiz Turizm Rehberliği Bölümü öğretim üyesi “Dr. Engin Aytekin” moderatörlüğünde, Romanya’nın Timișoara kentinde yer alan Tarım Bilimleri ve Veterinerlik Banat Üniversitesi’nden “Catalin Zoicon”un konuşmacı olarak katıldığı “How Agrotourism can be used by the Farmers” konulu etkinlik gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Fakültemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin yanı sıra Banat Üniversitesi’nin akademik personelleri katılım sağlamışlardır. Etkinliğin planlanmasında ve afişin hazırlanmasında emeği olan üniversitemiz Veteriner Fakültesi Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ulaş Acaröz’e teşekkür ederiz.

21 Ocak 2022, Cuma 165 kez görüntülendi