Toggle global navigation
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
Toggle global navigation
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
İdari Personel
Logo
İç Kontrol
Misyon-Vizyon
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Süreçleri
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hassas Görevler
Birim Faaliyet Raporu
Sayısal Veriler
Kalite
Kalite Politikası
Birim Kalite Komisyonu
Risk Değerlendirme
Risk Değerlendirme Tablosu
Risk Eylem Planı
Risk Oylama Formu
Program Akreditasyonu
Birim Değerlendirme Raporu
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Başkanının Mesajı
Genel Tanıtım
Bölüm Organizasyon Şeması
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programları
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Başkanının Mesajı
Genel Tanıtım
Bölüm Organizasyon Şeması
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programları
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
Turizm Rehberliği
Bölüm Başkanının Mesajı
Genel Tanıtım
Bölüm Organizasyon Şeması
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programları
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
AKADEMİK KADRO
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Staj
İşletmede Mesleki Eğitim
Değişim Programları
Koordinatör
Anlaşmalı Okullar
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Konseyi – Öğrenci Temsilcileri
Tez Yazım Kılavuzu
İş ve Staj İmkanları
FAALİYETLER
Eğiticilerin Eğitimi
Haftalık Fakülte Bültenleri
Aylık Öğrenci Bültenleri
Kariyer Günleri
Toplumsal Katkı
Görseller
Uluslararası Değişime Katılan Öğrenci Sayıları
Lisansüstü Tezler
Akademik Yayınlar
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Mezun Sayıları
Mezunlarımız
Mezunlar Derneği
ANA SAYFA
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
EN
E-POSTA
TELEFON REHBERİ
İLETİŞİM
TR
EN
×
Ara
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi
KURUMSAL
Hakkımızda
Tarihçe
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
Danışma Kurulu
İdari Personel
Logo
İç Kontrol
Misyon-Vizyon
Organizasyon Şeması
Görev Tanımları
İş Akış Süreçleri
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
Hassas Görevler
Birim Faaliyet Raporu
Sayısal Veriler
Kalite
Kalite Politikası
Birim Kalite Komisyonu
Risk Değerlendirme
Risk Değerlendirme Tablosu
Risk Eylem Planı
Risk Oylama Formu
Program Akreditasyonu
Birim Değerlendirme Raporu
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Bölüm Başkanının Mesajı
Genel Tanıtım
Bölüm Organizasyon Şeması
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programları
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
Turizm İşletmeciliği
Bölüm Başkanının Mesajı
Genel Tanıtım
Bölüm Organizasyon Şeması
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programları
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
Turizm Rehberliği
Bölüm Başkanının Mesajı
Genel Tanıtım
Bölüm Organizasyon Şeması
Müfredat
Bölüm Komisyonları
Bölüm İş Akış Şemaları
Çift Anadal ve Yandal Programları
Öz Değerlendirme Raporu
Akran Değerlendirme Raporu
AKADEMİK KADRO
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Ders Programları
Akademik Danışmanlar
Staj
İşletmede Mesleki Eğitim
Değişim Programları
Koordinatör
Anlaşmalı Okullar
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Konseyi – Öğrenci Temsilcileri
Tez Yazım Kılavuzu
İş ve Staj İmkanları
FAALİYETLER
Eğiticilerin Eğitimi
Haftalık Fakülte Bültenleri
Aylık Öğrenci Bültenleri
Kariyer Günleri
Toplumsal Katkı
Görseller
Uluslararası Değişime Katılan Öğrenci Sayıları
Lisansüstü Tezler
Akademik Yayınlar
MEZUNLAR
Birincilerimiz
Mezun Sayıları
Mezunlarımız
Mezunlar Derneği
Hassas Görevler
Hassas Görevler Listesi
27 Nisan 2021, Salı
643 kez görüntülendi