Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi

Toggle global navigation
  • KURUMSAL
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Dekanın Mesajı
      • Yönetim
      • Fakülte Kurulu
      • Yönetim Kurulu
      • Danışma Kurulu
      • İdari Personel
      • Logo
    • İç Kontrol
      • Misyon-Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
      • Formlar
        • Öğrenci Formları
        • Personel Formları
      • Hassas Görevler
      • Birim Faaliyet Raporu
      • Sayısal Veriler
    • Kalite
      • Kalite Politikası
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Risk Değerlendirme
        • Risk Değerlendirme Tablosu
        • Risk Eylem Planı
        • Risk Oylama Formu
      • Program Akreditasyonu
      • Birim Değerlendirme Raporu
  • BÖLÜMLER
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Müfredat
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Öz Değerlendirme Raporu
      • Akran Değerlendirme Raporu
    • Turizm İşletmeciliği
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Müfredat
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Öz Değerlendirme Raporu
      • Akran Değerlendirme Raporu
    • Turizm Rehberliği
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Müfredat
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Öz Değerlendirme Raporu
      • Akran Değerlendirme Raporu
  • AKADEMİK KADRO
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Akademik Danışmanlar
    • Staj
    • İşletmede Mesleki Eğitim
    • Değişim Programları
      • Koordinatör
      • Anlaşmalı Okullar
    • Öğrenci Kulüpleri
    • Öğrenci Konseyi – Öğrenci Temsilcileri
    • Tez Yazım Kılavuzu
    • İş ve Staj İmkanları
  • FAALİYETLER
    • Eğiticilerin Eğitimi
    • Haftalık Fakülte Bültenleri
    • Aylık Öğrenci Bültenleri
    • Kariyer Günleri
    • Toplumsal Katkı
    • Görseller
    • Uluslararası Değişime Katılan Öğrenci Sayıları
    • Lisansüstü Tezler
    • Akademik Yayınlar
  • MEZUNLAR
    • Birincilerimiz
    • Mezun Sayıları
    • Mezunlarımız
    • Mezunlar Derneği
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • TR
  • EN
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • TR
  • EN
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi

  • KURUMSAL
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Dekanın Mesajı
      • Yönetim
      • Fakülte Kurulu
      • Yönetim Kurulu
      • Danışma Kurulu
      • İdari Personel
      • Logo
    • İç Kontrol
      • Misyon-Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
      • Formlar
        • Öğrenci Formları
        • Personel Formları
      • Hassas Görevler
      • Birim Faaliyet Raporu
      • Sayısal Veriler
    • Kalite
      • Kalite Politikası
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Risk Değerlendirme
        • Risk Değerlendirme Tablosu
        • Risk Eylem Planı
        • Risk Oylama Formu
      • Program Akreditasyonu
      • Birim Değerlendirme Raporu
  • BÖLÜMLER
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Müfredat
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Öz Değerlendirme Raporu
      • Akran Değerlendirme Raporu
    • Turizm İşletmeciliği
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Müfredat
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Öz Değerlendirme Raporu
      • Akran Değerlendirme Raporu
    • Turizm Rehberliği
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Müfredat
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Öz Değerlendirme Raporu
      • Akran Değerlendirme Raporu
  • AKADEMİK KADRO
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Akademik Danışmanlar
    • Staj
    • İşletmede Mesleki Eğitim
    • Değişim Programları
      • Koordinatör
      • Anlaşmalı Okullar
    • Öğrenci Kulüpleri
    • Öğrenci Konseyi – Öğrenci Temsilcileri
    • Tez Yazım Kılavuzu
    • İş ve Staj İmkanları
  • FAALİYETLER
    • Eğiticilerin Eğitimi
    • Haftalık Fakülte Bültenleri
    • Aylık Öğrenci Bültenleri
    • Kariyer Günleri
    • Toplumsal Katkı
    • Görseller
    • Uluslararası Değişime Katılan Öğrenci Sayıları
    • Lisansüstü Tezler
    • Akademik Yayınlar
  • MEZUNLAR
    • Birincilerimiz
    • Mezun Sayıları
    • Mezunlarımız
    • Mezunlar Derneği

Hassas Görevler


Hassas Görevler Listesi

 

 

27 Nisan 2021, Salı 643 kez görüntülendi

AKADEMİK YAŞAM

  • Bilgi Yönetim Sistemi
  • BAP Koordinatörlüğü
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Mevzuat Bilgi Sistemi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi
  • Personel Kişisel Web Blog Sistemi
  • Program Değerlendirme Sistemi
  • Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)

BAĞLANTILAR

    • Basın Haberleri
    • Fakülte Bülteni
    • Faydalı Linkler
    • Fotoğraf Yarışması
    • Gastronomi Kulübü
    • Görseller
    • İş ve Staj İmkanları
    • Öğrenci Bülteni
    • Turizmde Kariyer Günleri

İLETİŞİM

    Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Gazlıgöl Yolu Üzeri, 03200 AFYONKARAHİSAR

    Tel: + 90 272 228 13 06

    Fax: +90 272 228 13 02

    E-posta: turizm@aku.edu.tr

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı