GASTRONOMİ KULÜBÜ

  

Gastronomi Kulübü, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerinin sosyal faaliyeti olarak kurulmuştur. Karar, yürütme ve denetim organları “Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Topluluk ve Kulüpleri Yönergesi” esas alınarak oluşturulmuş olup, faaliyetlerini Yönerge hükümlerine uygun olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüsü (Yerleşkesi) Turizm Fakültesi (5. Eğitim Binası) Merkez / Afyonkarahisar adresinde sürdürmektedir.

Gastronomi Kulübü Instagram Sayfası => https://www.instagram.com/akugastronomi/

Gastronomi Kulübü Twitter Sayfası  =>     https://twitter.com/AkuGastronomi

 

Kulüp Danışmanı

Arş. Gör. Asilhan Semih MUTLU

Yönetim Kurulu

Başkan: Tolga KAYA

Başkan Yrd.: Pınar ADALET

Sekreter: Tuğba Nur BAŞALA

Asil Üye: Başak BAYRAKTAR

Asil Üye: Büşra CİNGÖZ

Asil Üye: Melih BOZKURT

Üye: Doğukan AVCI

       Üye: Emre KÜLCÜOĞLU

Üye: Nazife ZENGİN

  Üye: Tuğba ALDEMİR

Üye: Fatma HURMA

 Üye: Furkan YILMAZ

Üye: Rahime KOCAKAHYA

 Üye: Aylin KAPKAÇ

HEDEF

Üniversitemizde gastronomi bilinci oluşturmak ve gastronomi ve mutfak sanatlarına ilgi duyan öğrenci ve akademisyenler için etkinlikler düzenlemek.

FAALİYET ALANLARI

1 – Alan ile ilgili konferans, seminer, sempozyum vb. etkinlikler düzenlemek,

2 – Alan ile ilgili geziler düzenlemek,

3 – Gıda ve personel hijyeni sağlamak,

4 – Yiyecek – İçecek organizasyonları düzenlemek,

5 – Türk ve Dünya mutfağını tanıtmak,

6 – Yiyecek ve İçecek Kültürünü tanıtmak,

7 – Gastronomi Türleri ile ilgili etkinlikler düzenlemek,

2018- 2019 YILI ETKİNLİKLER 

4 Ekim 2018 Gastronomi Kulübü ve Gastronomi Mutfak Sanatları Bölümü Aşure İkramı 

11 Ekim 2018 Gastronomi Kulübü Tanışma Yemeği

14 Ekim 2018 Gastronomi Kulübünden Kan Verme Projesine Destek

23 Ekim 2018 Gastronomi Kulübü Emirdağ Meslek Yüksekokulu Temsilci Seçimi 

24 Ekim 2018 Gastronomi Kulübü Bıçak Eğitim Semineri 

27 Ekim 2018 Gastronomi Kulübü Levrek Carpaccio Workshop

29 Ekim 2018 Gastronomi Kulübü Emre Gölü Travel and Fun

4 Aralık 2018 Chef Bilge Erk  Workshop & Cheftalk

7 Aralık 2018 Akü Gastronomi Kulübü 4. Uluslararası Gastronomi Kongresine Katıldı

10 Aralık 2018 Mithat Yalçınkaya ile Cheftalks & Workshop

13 Aralık 2018 Pirge ile Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık Semineri

14 Aralık 2018 Basında Akü Gastronomi Kulübü 1    2   

14 Aralık 2018 Murat Arslan ile Bir Aşçının Dünlüğü

18 Aralık 2018 Gastronomi Kulübü Sinema Etkinliği 

20 Temmuz 2016, Çarşamba 2176 kez görüntülendi

TRT – Fakültemizin Tanıtımı

Fakültemiz – Kanal3 TV

Sosyal Medya Hesaplarımız

ZİYARETÇİLER

  • 0
  • 1.482
  • 272