020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde staj yapan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin staj ön değerlendirme sonucuna ulaşmak için tıklayınız…

Ön değerlendirme puanı 50 altında kalan öğrenciler staj mülakatına alınmayacaktır.

Bu öğrenciler staj dosyalarını giriş kat Z-16 numaralı odadan 04.11.2021 tarihinde saat 17:00’a kadar  imza karşılığı teslim almaları gerekmektedir. Staj dosyalarının istenilen şartlarda tekrar hazırlanması gerekmektedir. Sonuç dosyasında yapılması gerekenler yazmaktadır. staj dosyası değerlendirmesi

Reçete (20): Günlük yapılan işlere göre en az 30 reçete

Fotoğraf (20): Reçetelerin fotoğrafları

Günlük Yapılan İşler (20): Bir gün boyunca sadece tek bir iş yazanlar 0 puan almıştır. Bu alan daha geniş yazılmalı ve buraya göre reçete ve resim eklenmelidir.

Haftalık Mesleki Kazanımlar (20): Mesleki olarak kazanımlar hafta hafta ayrıntılı bir şekilde yazılmalıdır. Staja nasıl başladınız nasıl bitirdiğiniz ile ilgili gelişmeler yazılmalıdır.

Öğrenci Staj Değerlendirme Formu (20): Staj hakkında genel bilgi, işletme hakkında bilgi, yaşadığınız zorluklar, işletmelerin artıları eksileri gibi bilgilere yer verilmelidir. en az 2 sayfa olmalıdır.

Numarasının karşısında “mülakata girebilir” yazan öğrenciler dosyalarını teslim almayacaklardır.

Staj dosyası aynı odaya imza karşılığı 29 Kasım 2021  tarihinde saat 17:00’a kadar  teslim edilecektir.

Staj mülakat tarihleri daha sonra ilan edilecektir.

04 Kasım 2021, Perşembe 1835 kez görüntülendi