Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir’in Turizm Fakültesi Dekanlığı döneminde başlatmış olduğu ve 20-25 Şubat 2017 haftasında ilk sayısını yayınladığımız; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın destekleriyle bu hafta 241. Sayısına ulaştığımız Turizm Fakültesi Haftalık Bülteni, akademik ve idari personelimize ilişkin haberleri ve önemli gelişmeleri 4 yılı aşkın bir süredir kayıt altına almamızı sağlamıştır. Dekanımızın fikri ile Ekim ayından itibaren haftalık bültenimize ek olarak Aylık Öğrenci Bülteni yayınlamaya başlıyoruz. Aylık öğrenci bülteni ile ilgili dekanımız Prof. Dr. İsa Sağbaş “Üniversitemizde bir ilk olacağını düşündüğümüz Aylık Öğrenci Bülteninde, öğrencilerimize yönelik her türlü sosyal, kültürel, sportif ve akademik gelişim haberlerini bir arada paylaşacağız. Bu vesileyle Aylık Öğrenci Haber Bültenini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor ve tüm öğrencilerimizi aylık bültenlerin bir parçası olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. Aylık Öğrenci Bülteni Ekim-Mayıs ayları arasında düzenli olarak her ayın son günü yayınlanacaktır.
01 Kasım 2021, Pazartesi 197 kez görüntülendi