2019-2020 YAZ OKULU DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fakültemizde Açılacak  Derslere İlişkin Ders İçerikleri

Seçmeli Yabancı Dil Rusça III

Mesleki Rusça I

Yaz okulunda fakültemizde açılmayan derslerin diğer fakülte veya üniversitelerden alınabilmesi için;

Yaz okulunda fakültemizde açılmayan derslerin diğer fakülte veya üniversitelerde alınabilmesi için;

1- Öğrencinin üniversiteye yerleştiği yıldaki taban puanının, yaz okulunda ders almak için başvuruda bulunduğu programın taban puanına eşit ya da daha yüksek olması gerekmektedir. Bu nedenle mutlaka,

Gidilecek üniversitenin ilgili yıldaki taban puanının ve öğrencinin hâlihazırda eğitim gördüğü programın taban puanının https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans-anasayfa.php sitesinden kontrol edilmesi gerekmektedir. Kayıtlı olunan programın taban puanından daha düşük bir programda yaz okulundan ders almak için başvuruda bulunulmamalıdır.

2- Diğer fakülte veya üniversitelerden ders alma başvuru dilekçesinin doldurulması gerekmektedir. Dilekçe için  Tıklayınız.

3- Diğer üniversitede alınacak derslerin içerikleri dilekçeye eklenmelidir. (Evrakların öğrenci tarafından fakülteye ulaştırılması gerekmektedir.)

Yaz Okulu Hakkında Genel Duyurulara Ulaşmak için Tıklayınız…

Yaz Okulunda Görevli Danışman Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali AVAN

07 Temmuz 2020, Salı 4687 kez görüntülendi