2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi

Sevgili Öğrenciler,

Turizm Fakültesi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar  Dönemi Bütünleme Sınavları  20 Haziran -28 Haziran Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecektir.

Tüm Bölüm Programları için Sınav Takvimi Belirlenmiştir. Programa ulaşmak için tıklayınız.

DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!

NOT 1: Alandışı Dersler için Sınavlar Dersin Yapıldığı Fakültede Yapılacaktır. İlgili Fakültenin Sınav Programını Kontrol Ediniz !
NOT 2: Sınav Yeri / Salonu Duyuru Panosu, Web Sitemiz ve Öğrenci İşleri Duyuru Televizyonunda Günlük Olarak İlan Edilecektir.
NOT 3: Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği Bölümlerinde 1. ,2.  ve 3. Sınıftan Alttan Dersleri Olan Öğrenciler; Ders Programlarında Yer Alan Farklı Ders Adında Eşlenik Olarak Kabul Edilen Derslerin Sınavlarına Gireceklerdir. Lütfen OBİS Sisteminizde Yer Alan Derslerinizi Kontrol Ediniz !
NOT 4: DİKKAT !!! Sınav Takvimi Değişkenlik Gösterebilir, Lütfen Programın Sürekli Güncel Halini Kontrol Ediniz…!