2018 Mezuniyet Töreni Cübbe, Kep ve Şal Duyurusu

Turizm Fakültesi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 8 Mayıs Salı Günü 15:00’da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde Gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Töreni için “Cübbe – Kep – Şal” Takımı Kullanılması Zorunludur.

Bu Ürünler için Gerekli Başvuruların ve Ödemelerin Her Bölümün Mezuniyet Komitesi Üyelerine  En Geç 6 Nisan  Cuma  Gününe Kadar Yapılması Gerekmektedir…!

Üniversite Yönetimi Tarafından Belirlenen Cübbe Takımı Kiralama ve Satışı Bedelleri Şu Şekildedir:

“Cübbe + Kep + Şal” Kiralama Ücreti : 55,00 TL’dir.

(Cübbeler İade Edildikten Sonra 5 TL Tarafınıza Tekrar İade Edilecektir..!)

“Cübbe + Kep + Şal” Satınalma Ücreti : 55,00 TL’dir.

Cübbe ve Diğer Ürünler için 4 Farklı (S – M – L ve XL) Beden Bulunmaktadır. Bu Nedenle Geçtiğimiz Yıllarda Uygulanabilen Tadilat ve Daraltma İşlemine Bu Yıl Kiralama Yapacak Öğrencilerimiz için İzin Verilmemektedir..!

Kiralama İşlemi Yapacak Öğrenciler için Cübbelerin  Son Teslim Tarihi 9 Mayıs Çarşamba 16:00’dır !

Tüm Mezun Olacak Öğrencilerimize Duyurulur.

Bölüm Temsilcileri

Konaklama İşletmeciliği  –

Seyahat İşletmeciliği  –

Turizm İşletmeciliği  –

Gastronomi ve Mutfak Sanatları –

Not: Mezuniyet Komitesi için temsilcisi olmayan bölümler için her sınıftan bir öğrencinin başvuru (Arş. Gör. Mehmet BOYRAZ) yapması gerekmektedir.