Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği ve İnoksan İşbirliği ile 8 Mart 2018 tarihinde Budan Termal otelde  “Şef Rıfat Sınmaz ile İnoksan Fırın Eğitimi ”  gerçekleştirilmiştir. Afyonkarahisar otel şeflerinin, yiyecek içecek  firmaları yetkililerinin, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerin katıldığı eğitimde; İnoksan ürünleri hakkında bilgiler  verildi. Eğitim sırasında pişirilen et,balık,tavuk,sebze ürünlerinin tadına bakılarak fırın ile yapılabilecek ürünlerin gösterimi ve anlatımı yapıldı.

Yiyeceklerin pişirilmesinde önemli olan püf noktaları aktaran Sınmaz, doğru malzemenin, doğru program ile buluşturulması halinde  nefis yemekler ortaya çıkarılacağını söyleyerek ve profesyonel işletmelerin geleneksel yöntemler yerine insan sağlığını zararlı olmayan ve ekonomik olan endüstriyel gelişmeleri takip etmeleri gerektiğini söyledi.

Sektör- üniversite işbirliğini güçlendirmek adına gerçekleştirilen etkinliğe davetlerinden dolayı Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan’a ve  katkılarından dolayı  eğitmen şef Rıfat Sınmaz’ a teşekkür ederiz.

09 Mart 2018, Cuma 141 kez görüntülendi