Fakültemiz misyonu ve vizyonu doğrultusunda kalite odaklı yönetişim anlayışımızın çıktılarından olan ve sürekli hedeflerimiz arasında yer alan program akreditasyonunun sürdürülebilir hale getirilmesi hedefinden ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm Rehberliği lisans programlarının TURAK program akreditasyonu değerlendirme süreci kapsamında hazırlanan program değerlendirme formunda (çıkış bildirimi) belirtilen gelişime açık alanlardan hareketle bir kalite eylem planının hazırlanması ihtiyacı hâsıl olmuştur. Buradan hareketle Turizm Fakültesi Dekanlığından gönderilen 27.11.2024 tarih ve E-25304948-060-318878 sayılı resmi yazı gereği Birim Kalite Komisyonu toplanarak Kalite Eylem Planını hazırlamıştır. Birim Kalite Komisyonunun 02.12.2024 tarihli 2024/03 sayılı toplantısında alınan 2024/05 sayılı karar ile belirlenen ve fakülte dekanlığına sunulan “Turizm Fakültesi Kalite Eylem Planı” fakültemizdeki kalite süreçlerinin iyileştirilmesi bakımından bir yol haritası olarak değerlendirilmektedir.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Kalite Eylem Planı’na Ulaşmak İçin Tıklayınız. |
15 kez görüntülendi