İşletmede Mesleki Eğitim  aşağıdaki protokol imzalanan işletmelerde  (işletme eklendikçe güncellenecektir) yapılacaktır.  Öğrencilerimiz ilgili mail adreslerine konu kısmına işletmede mesleki eğitim yapmak istedikleri bölümü yazarak  CV göndermeleri gerekmektedir. Örnek: “Mutfak Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Başvurusu”

Güncel Protokol İmzalanan İşletmeler:

Sıra No İşletme Adı Stajyer istenilen Bölümler  Mail Adresi
1 Akrones Thermal SPA Convention Sport Hotel Mutfak, Servis, Ön Büro, HK meryem.atalay@akroneshotel.com
2 NG Hotel Afyonkarahisar Mutfak, Servis, Ön Büro, HK ik@nghotels.com.tr
3 Korel Thermal Resort Hotel Mutfak, Servis, Ön Büro, HK ikaynaklari@korelthermal.com
4 Özgül Thermal Resort Hotel Mutfak, Servis, Ön Büro, HK hsiyah@ozgultermal.com.tr
5 Jura Hotels Mutfak, Servis, Ön Büro, HK ikafyon@jurahotels.com.tr
6 DoubleTree by Hilton Afyonkarahisar Mutfak, Servis, Ön Büro, HK hr@dtbhiltonafyon.com
7 Antre Cafe Kitchen Gurme Afyonkarahisar Mutfak, Servis gurmegastro@gmail.com
8 Oruçoğlu Termal Otel Mutfak, Servis, Ön büro personel@orucoglu.com
9 Guru Anadolu Mutfağı Mutfak, Servis enesaksu94@gmail.com
Görüşmeler sonucunda İşletmede Mesleki Eğitime kabul edilen öğrencilerin  Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi İşletmede Mesleki Eğitimde Tarafların Yükümlülüklerine İlişkin Sözleşmeyi  ve taahhütnameyi 3 nüsha doldurularak Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Turizm İşletmeciliği Bölümü araştırma görevlilerine 27 ocak Cuma   saat 16:00‘a kadar teslim etmesi ve 6 Şubat  itibariyle eğitime başlaması gerekmektedir. Eğitim bitiş tarihi  22.05.2023.

Sözleşmeye ulaşmak için tıklayınız..

Taahhütnameye ulaşmak için tıklayınız

11 Ocak 2023, Çarşamba 456 kez görüntülendi