Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi

Toggle global navigation
  • KURUMSAL
    • Hakkımızda
      • Tarihçe ve Tanıtım
      • Dekanın Mesajı
      • Yönetim
      • Fakülte Kurulu
      • Yönetim Kurulu
      • Danışma Kurulu
      • Fakülte Koordinatörlükleri/Komisyonları
        • Kariyer Temsilcisi
        • Eğitim Öğretim Komisyonu
        • Uygulamalı Eğitimler Komisyonu
        • Mezun İlişkileri Birim Koordinatörlüğü
        • Yabancı Dil Eğitim – Öğretim Koordinatörü
        • Birim Uluslararasılaşma Komisyonu
        • İstihdam ve Kariyer Günleri Birim Komisyonu
        • Değişim Programları
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Logo
    • İç Kontrol
      • Misyon-Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
      • Risk Değerlendirme
        • Birim Konsolide Risk Raporu (2025)
        • Birim Konsolide Risk Raporu (2024)
      • Bütünleşik Anket Sistemi
      • Formlar
        • Öğrenci Formları
        • Personel Formları
      • Hassas Görevler
      • Birim Faaliyet Raporu
      • Birim Değerlendirme Raporu
      • Göstergeler
    • Kalite
      • Kalite Politikası
      • Kalite Eylem Planı
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Program Akreditasyonu
      • BİR-İÇ-DEĞE-R
  • EĞİTİM-ÖĞRETİM
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Akademik Danışmanlar
    • Öz Değerlendirme
      • Öz Değerlendirme Takımları
      • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme
      • Akran Değerlendirme Takımları
      • Akran Değerlendirme Raporları
    • Birim Değerlendirme Raporları
    • Program ve Ders Bilgi Paketi
    • Çift Anadal ve Yandal Programı
    • İşletmede Mesleki Eğitim
    • Staj
    • İngilizce Hazırlık Programı
    • Pedagojik Formasyon Eğitimi
    • Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yönergesi
  • BÖLÜMLER
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Bölüm Öğretim Elemanları
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Müfredat
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Kalite Güvence Sistemi
      • Öz Değerlendirme Raporları
        • 2021 ÖDR
        • 2022 ÖDR
        • 2023 ÖDR
      • Akran Değerlendirme Raporları
        • 2021 ADR
        • 2022 ADR
        • 2023 ADR
    • Turizm İşletmeciliği
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Bölüm Öğretim Elemanları
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Müfredat
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Kalite Güvence Sistemi
      • Öz Değerlendirme Raporları
        • 2021 ÖDR
        • 2022 ÖDR
        • 2023 ÖDR
      • Akran Değerlendirme Raporları
        • 2021 ADR
        • 2022 ADR
        • 2023 ADR
    • Turizm Rehberliği
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Bölüm Öğretim Elemanları
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Müfredat
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Kalite Güvence Sistemi
      • Öz Değerlendirme Raporları
        • 2021 ÖDR
        • 2022 ÖDR
        • 2023 ÖDR
      • Akran Değerlendirme Raporları
        • 2021 ADR
        • 2022 ADR
        • 2023 ADR
    • Sayısal Veriler
  • ÖĞRENCİ
  • FAALİYETLER
    • Etkinlikler
    • Eğiticilerin Eğitimi
    • Kariyer Günleri
    • Toplumsal Katkı
    • Video Arşivi
    • Lisansüstü Tezler
    • Akademik Yayınlar
  • MEZUNLAR
    • Birincilerimiz
    • Mezun Sayıları
    • Mezun Akademisyenler
    • Mezunlar Derneği (AKÜTURMED)
  • E-YAYINLAR
    • Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi (KOTAD)
    • Fakülte Bülteni
    • Öğrenci Bülteni
  • 20. YIL
    • Dekanımızdan
    • Müdürlerimiz/Dekanlarımız
    • 20. Yıl Logosu
    • Zaman Tüneli
    • Bugünden
    • Etkinlikler
    • Sponsorlar
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • TR
  • EN
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • TR
  • EN
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Turizm Fakültesi

  • KURUMSAL
    • Hakkımızda
      • Tarihçe ve Tanıtım
      • Dekanın Mesajı
      • Yönetim
      • Fakülte Kurulu
      • Yönetim Kurulu
      • Danışma Kurulu
      • Fakülte Koordinatörlükleri/Komisyonları
        • Kariyer Temsilcisi
        • Eğitim Öğretim Komisyonu
        • Uygulamalı Eğitimler Komisyonu
        • Mezun İlişkileri Birim Koordinatörlüğü
        • Yabancı Dil Eğitim – Öğretim Koordinatörü
        • Birim Uluslararasılaşma Komisyonu
        • İstihdam ve Kariyer Günleri Birim Komisyonu
        • Değişim Programları
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Logo
    • İç Kontrol
      • Misyon-Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
      • Risk Değerlendirme
        • Birim Konsolide Risk Raporu (2025)
        • Birim Konsolide Risk Raporu (2024)
      • Bütünleşik Anket Sistemi
      • Formlar
        • Öğrenci Formları
        • Personel Formları
      • Hassas Görevler
      • Birim Faaliyet Raporu
      • Birim Değerlendirme Raporu
      • Göstergeler
    • Kalite
      • Kalite Politikası
      • Kalite Eylem Planı
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Program Akreditasyonu
      • BİR-İÇ-DEĞE-R
  • EĞİTİM-ÖĞRETİM
    • Akademik Takvim
    • Ders Programları
    • Akademik Danışmanlar
    • Öz Değerlendirme
      • Öz Değerlendirme Takımları
      • Öz Değerlendirme Raporları
    • Akran Değerlendirme
      • Akran Değerlendirme Takımları
      • Akran Değerlendirme Raporları
    • Birim Değerlendirme Raporları
    • Program ve Ders Bilgi Paketi
    • Çift Anadal ve Yandal Programı
    • İşletmede Mesleki Eğitim
    • Staj
    • İngilizce Hazırlık Programı
    • Pedagojik Formasyon Eğitimi
    • Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yönergesi
  • BÖLÜMLER
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Bölüm Öğretim Elemanları
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Müfredat
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Kalite Güvence Sistemi
      • Öz Değerlendirme Raporları
        • 2021 ÖDR
        • 2022 ÖDR
        • 2023 ÖDR
      • Akran Değerlendirme Raporları
        • 2021 ADR
        • 2022 ADR
        • 2023 ADR
    • Turizm İşletmeciliği
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Bölüm Öğretim Elemanları
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Müfredat
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Kalite Güvence Sistemi
      • Öz Değerlendirme Raporları
        • 2021 ÖDR
        • 2022 ÖDR
        • 2023 ÖDR
      • Akran Değerlendirme Raporları
        • 2021 ADR
        • 2022 ADR
        • 2023 ADR
    • Turizm Rehberliği
      • Genel Tanıtım
      • Bölüm Başkanının Mesajı
      • Bölüm Organizasyon Şeması
      • Bölüm Öğretim Elemanları
      • Bölüm Komisyonları
      • Bölüm İş Akış Şemaları
      • Müfredat
      • Çift Anadal ve Yandal Programları
      • Kalite Güvence Sistemi
      • Öz Değerlendirme Raporları
        • 2021 ÖDR
        • 2022 ÖDR
        • 2023 ÖDR
      • Akran Değerlendirme Raporları
        • 2021 ADR
        • 2022 ADR
        • 2023 ADR
    • Sayısal Veriler
  • ÖĞRENCİ
  • FAALİYETLER
    • Etkinlikler
    • Eğiticilerin Eğitimi
    • Kariyer Günleri
    • Toplumsal Katkı
    • Video Arşivi
    • Lisansüstü Tezler
    • Akademik Yayınlar
  • MEZUNLAR
    • Birincilerimiz
    • Mezun Sayıları
    • Mezun Akademisyenler
    • Mezunlar Derneği (AKÜTURMED)
  • E-YAYINLAR
    • Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi (KOTAD)
    • Fakülte Bülteni
    • Öğrenci Bülteni
  • 20. YIL
    • Dekanımızdan
    • Müdürlerimiz/Dekanlarımız
    • 20. Yıl Logosu
    • Zaman Tüneli
    • Bugünden
    • Etkinlikler
    • Sponsorlar

Etkinlikler ARŞİVİ

  1. Etkinlikler ARŞİVİ: 2016
19 Aralık 2016 Chef Rafet İnce ile “Yemek Sunum Teknikleri”
16 Aralık 2016 Chef Rafet İNCE “Food The Mental” Etkinliği Hakkında
13 Aralık 2016 Chef Mithat Yalçınkaya ile Sushi Workshop & Söyleşi
05 Aralık 2016 Chef Mithat Yalçınkaya ile Sushi Workshop & Söyleşi
30 Ekim 2016 Turizm Topluluğu Sinema Geceleri – 2
21 Ekim 2016 Gastronomi Kulubü Tanışma Kahvaltısı Etkinliği
19 Ekim 2016 Turizm Topluluğu Sinema Geceleri – 1
18 Ekim 2016 Turizm Topluluğu Tanışma Kahvaltısı Etkinliği
17 Ekim 2016 Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri Frig Vadisi’nde…
15 Ekim 2016 Masa Tenisi Turnuvası Eşleşmeleri ve Maç Saatleri
123
  • 2019 Yılı Etkinlikler
  • 2020 Yılı Etkinlikler
  • 2021 Yılı Etkinlikler
  • 2022 Yılı Etkinlikler
  • 2023 Yılı Etkinlikler
  • 2024 Yılı Etkinlikler
  • 2025 Yılı Etkinlikler

AKADEMİK YAŞAM

  • Bilgi Yönetim Sistemi
  • BAP Koordinatörlüğü
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Mevzuat Bilgi Sistemi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi
  • Personel Kişisel Web Blog Sistemi
  • Program Değerlendirme Sistemi
  • Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)

BAĞLANTILAR

    • Basında Fakültemiz
    • Dergi (KOTAD)
    • Fakülte Bülteni
    • Faydalı Linkler
    • Gastronomi Kulübü
    • İş ve Staj İmkanları
    • Öğrenci Bülteni
    • Turizmde Kariyer Günleri
    • Video Arşivi

İLETİŞİM

    Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Gazlıgöl Yolu Üzeri, 03200 AFYONKARAHİSAR

    Tel: + 90 272 218 22 10

    Fax: +90 272 218 22 06

    E-posta: turizm@aku.edu.tr

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı