Değerli paydaşlarımız,

2005 yılında Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayıp, 2013 yılında Fakülteye dönüştürülen Fakültemizin 20. yılını 2025 yılı içeresinde kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu kapsamda, 2025 yılında yıl boyunca; mezunlar, alanında uzman kişiler, paydaşlar, öğrenciler, akademik ve idari personelin de içerisinde yer alacağı çeşitli etkinliklerin düzenlenmesine yönelik Fakülte Yönetim Kurulunun 09.10.2024 tarih ve 2024/42 sayılı toplantısının 12 nci maddesi kararı doğrultusunda, siz değerli paydaşlarımızın da desteği ve katkılarıyla pek çok etkinlik gerçekleştireceğiz. Bu etkinliklerden ilki, Fakültemizi yansıtacak slogan yarışmamızdır. Slogan yarışmamız kapsamında fakültemizin sloganını arıyoruz.

Yarışmaya gönderilecek sloganların, özellikle kuruluşundan günümüze turizm fakültesinin geçmişi, hedefleri, başardıkları ve vizyonu vurgusunu taşıması beklenmektedir. Yarışma Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi paydaşlarına açıktır. Yarışmanın son başvuru tarihi 8 Aralık 2024 Pazar günüdür. Sizler de Fakültemize özgü slogan önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Slogan önerileri fakülte kurulundan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek ve kazanan slogan fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Önerilecek slogan “Turizm Fakültesi Slogan Yarışması Şartnamesi” nde belirtilen hususları taşımalıdır.

“Turizm Fakültesi Slogan Yarışması Şartnamesi” ne Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Slogan Önerilerinizi Sunmak İçin Tıklayınız.

11 Ekim 2024, Cuma 402 kez görüntülendi