2024-2025 Akademik Yılı Açılış Etkinliği kapsamında 1 Ekim Salı günü saat 13:00’te fakültemizde geleneksel hale getirilen “Helva İkramı” gerçekleştirilmiştir. Helva İkramı etkinliğine Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Genel Sekreteri İhsan CERAN teşrif etmiştir. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Elbeyi PELİT, Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR ve İhsan CERAN öğrencilere bizzat kendileri ikramda bulunmuşlardır. Etkinliğe fakültemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katılım sağlamışlardır. Etkinlik kapsamında helva yapımında emeği geçen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Osman KAZANCI’ya ve Gastronomi Kulubü’ne teşekkür ederiz.

01 Ekim 2024, Salı 41 kez görüntülendi