Fakültemize kurumlar arası ve kurum içi (başarıya göre) yatay geçiş başvurusu değerlendirmeleri sonucunda kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıda paylaşılmıştır.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 26.08.2024-28.08.2024 tarihleri arasında fakültemiz öğrenci işleri bürosuna şahsen gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KURUMLAR ARASI BAŞARIYA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KURUMİÇİ BAŞARIYA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Kayıt Esnasında Gerekli Belgeler:

• Not durum belgesi (Doğrulama kodlu veya Onaylı)
  • Ders içerikleri (İnternet bağlantısını gösteren yazı geçerlidir.)
  • Yatay geçişine engel olmadığına dair belge (Halen kayıtlı olunan yükseköğretim kurumundan alınan Doğrulama kodlu veya Onaylı belge)
  • Disiplin cezası olmadığına dair belge (Doğrulama kodlu veya Onaylı)

Detaylı bilgi için fakültemiz öğrenci işleri bürosu ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Numarası: 0272 218 2209

23 Ağustos 2024, Cuma 185 kez görüntülendi