YIL | YAYIN (KİTAP) | GÖRSEL |
2024 | Tanrısever, C., Pamukcu, H. ve Sharma, A. (2024). Future Tourism Trends (Tourism in The Changing World). England: Emerald Publishing Limited. | |
2023 | Baytok, A., Zorlu, Ö., Avan, A. ve Bayraktaroğlu, E. (2023) Leadership Approaches in Global Hospitality and Tourism. Hershey, USA: IGI Global Publishing. | |
2023 | Sandıkcı, M. (2023) Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı. Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları Yayın No: 77. | |
2023 | Albayrak, A. N. ve Sandıkcı M. (2023). Geleneksel Gıda Saklama Yöntemleri ve Afyonkarahisar Kiler Kültürü. Ankara: Gece Kitaplığı | |
2023 | Utkan, Z. ve Garda, B. (2023) Covid-19 Salgınından Sonra Turistik Destinasyonlarda Yerel Halkın Gözünde Çinli Turistler: Kapadokya Örneği. Adıyaman: IKSAD Publishing House. | |
2023 | Curoğlu, Ö. B. ve Sandıkcı M. (2023). Bulgaristan muhacirlerinin yemek kültürü ve yemek tariflerindeki standartların belirlenmesi. Ankara: Gece Kitaplığı. | |
2022 | Zorlu, Ö., Acun Köksalanlar, A. ve Akyurt Kurnaz, H. (2022) Turist Rehberleri ve Rehber Adayları İçin Anadolu’da Türk İslam Dönemi Mimari Yapılar. Çanakkale: Paradigma Akademi. | |
2022 | Baytok, A. ve Avan, A. (2022). Afyonkarahisar ve Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2021 | Baytok A., Zorlu Ö., Avan A. ve Boyraz M. (2021). Otel İşletmelerinde Çevre Yönetimi. Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2021 | Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan, A. (2021). Global Risks and Crises Management in Tourism: Theoretical and Practical Perspectives. Berlin: Peter Lang | |
2021 | Pelit E., Katırcıoğlu E. ve Başar B. (2021). Turizm Bilimi (Tanımlar, Araştırmalar, Tartışmalar ve Uzlaşılar). Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2021 | Pelit, E. (2021). Turizm İşletmeciliği (Yapı, Süreç, İşlevler ve Sorunlar). Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2021 | Zorlu, Ö. ve Akyurt Kurnaz, H. (2021). Turist Rehberliğine Yönelik Mimari Yapılar 1. Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2020 | Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan, A. (2020). Hospitality Tourism Managerial Perspectives Practices. Berlin: Peter Lang. | |
2020 | Sandıkcı, M., Soybalı, H. H., Çelik, S. ve Töre Başat, H. (2020). Afyonkarahisar Kültür Turizmi. Ankara: Gazi Kitabevi. | |
2019 | Tanrısever Yiğit C., Pamukçu H., ve Saraç Ö. (2019). Kastamonu Efsaneleri. Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2018 | Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan A. (2018). Current Issues in Services Management (Multidisciplinary Perspectives). Peter Lang. | |
2018 | Sandıkcı M.,Boyraz M., Mutlu H., ve Gökçe F. (2018). Gastronomi Araştırmaları Bibliyografyası. Ankara: Detay Yayıncılık. | |
2018 | Pamukçu H., ve Sarıışık M. (2018). Tüm Yönleriyle Helal Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık. |
05 Ağustos 2024, Pazartesi 43 kez görüntülendi