YIL YAYIN (KİTAP) GÖRSEL
2024 Tanrısever, C., Pamukcu, H. ve Sharma, A. (2024). Future Tourism Trends (Tourism in The Changing World). England: Emerald Publishing Limited.
2023 Baytok, A., Zorlu, Ö., Avan, A. ve Bayraktaroğlu, E. (2023) Leadership Approaches in Global Hospitality and Tourism. Hershey, USA: IGI Global Publishing.
2023 Sandıkcı, M. (2023) Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı. Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları Yayın No: 77.
 2023 Albayrak, A. N. ve Sandıkcı M. (2023). Geleneksel Gıda Saklama Yöntemleri ve Afyonkarahisar Kiler Kültürü. Ankara: Gece Kitaplığı
2023 Utkan, Z. ve Garda, B. (2023) Covid-19 Salgınından Sonra Turistik Destinasyonlarda Yerel Halkın Gözünde Çinli Turistler: Kapadokya Örneği. Adıyaman: IKSAD Publishing House.
2023 Curoğlu, Ö. B. ve Sandıkcı M. (2023). Bulgaristan muhacirlerinin yemek kültürü ve yemek tariflerindeki standartların belirlenmesi. Ankara: Gece Kitaplığı.
2022 Zorlu, Ö., Acun Köksalanlar, A. ve Akyurt Kurnaz, H. (2022) Turist Rehberleri ve Rehber Adayları İçin Anadolu’da Türk İslam Dönemi Mimari Yapılar. Çanakkale: Paradigma Akademi.
2022 Baytok, A. ve Avan, A. (2022). Afyonkarahisar ve Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Baytok A., Zorlu Ö., Avan A. ve Boyraz M. (2021). Otel İşletmelerinde Çevre Yönetimi. Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan, A. (2021). Global Risks and Crises Management in Tourism: Theoretical and Practical Perspectives. Berlin: Peter Lang
2021 Pelit E., Katırcıoğlu E. ve Başar B. (2021).  Turizm Bilimi (Tanımlar, Araştırmalar, Tartışmalar ve Uzlaşılar). Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Pelit, E. (2021). Turizm İşletmeciliği (Yapı, Süreç, İşlevler ve Sorunlar). Ankara: Detay Yayıncılık.
2021 Zorlu, Ö. ve Akyurt Kurnaz, H. (2021). Turist Rehberliğine Yönelik Mimari Yapılar 1. Ankara: Detay Yayıncılık.
2020 Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan, A. (2020). Hospitality Tourism Managerial Perspectives Practices. Berlin: Peter Lang.
2020 Sandıkcı, M., Soybalı, H. H., Çelik, S. ve Töre Başat, H. (2020). Afyonkarahisar Kültür Turizmi. Ankara: Gazi Kitabevi.
2019 Tanrısever Yiğit C., Pamukçu H., ve Saraç Ö. (2019). Kastamonu Efsaneleri. Ankara: Detay Yayıncılık.
2018 Pelit, E., Soybalı, H. H. ve Avan A. (2018). Current Issues in Services Management (Multidisciplinary Perspectives). Peter Lang.
2018 Sandıkcı M.,Boyraz M., Mutlu H., ve Gökçe F. (2018). Gastronomi Araştırmaları Bibliyografyası. Ankara: Detay Yayıncılık.
2018 Pamukçu H., ve Sarıışık M. (2018). Tüm Yönleriyle Helal Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık.
05 Ağustos 2024, Pazartesi 10 kez görüntülendi