Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Gonca AYTAŞ koordinatörlüğünde “Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları” kapsamında Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yönelik 15.05.2024 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı eğitim uzmanları Cezzim ÖZDEMİR ve Selcan ÖZDEMİR tarafından “Otel İşletmelerinde Ön Büro ve Kat Hizmetleri Yönetimi” semineri Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Seminerde öğrencilerin Kat Hizmetleri ve Ön Büro departmanlarında mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik sektör hakkında bilgilendirmeler ve soru cevap yapılmıştır. Seminer sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elbeyi PELİT tarafından uzmanlara teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Seminer sonunda Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yönelik fakültemiz eğitim ve uygulama alanında Kültür ve Turizm Bakanlığı eğitim uzmanı Selcan ÖZDEMİR tarafından Kat Hizmetleri dersi gerçekleşmiştir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba 5 kez görüntülendi