Fakültemiz Turizm rehberliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Özcan ZORLU tarafından organize edilen Mezun-Öğrenci Buluşmaları Etkinliği kapsamında 08 Mayıs Çarşamba günü Turizm Rehberliği Bölümü mezunumuz ve İstanbul Turist Rehberleri Odası üyesi eylemli turist rehberi Eda ATAŞKAYA “Mezuniyet Sonrası Sektöre Adaptasyon ve Tutunma” konulu seminer sunumu gerçekleştirmiştir. Etkinlikte eylemli turist rehberimiz Eda ATAŞKAYA tarafından mezun olan öğrencilerin turist rehberliği mesleğine başlarken yaşadığı temel sorunlar, meslektaşlar ile ilk ilişkilerde dikkat edilmesi gereken hususlar, turizm rehberliği pazarında iyi bir turist rehberi olarak konumlanabilmenin ön koşulları ve pazarda süreklilik sağlayabilmek adına yapılması gerekenler hakkında kapsamlı bilgiler verilmiştir. Soru cevap bölümümün ardından Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ali KABAKULAK fakültemiz adına Ataşkaya’ya teşekkür belgesini takdim etmiştir.

08 Mayıs 2024, Çarşamba 1 kez görüntülendi