1. Doç. Dr. Özcan Zorlu hocamızın Turizm Rehberliği NÖ-İÖ 2. ve 4. Sınıfta vermekte olduğu Dinler Tarihi dersinin arasınavı sınav sırasında yaşanan sistem sorunlarından dolayı 9 Mayıs 2023 Salı günü saat 16:00’da tekrar edilecektir. Sınava dersi alan tüm öğrenciler girmek zorundadır.

2. Dinler Tarihi dışında Fakültemiz tüm bölümlerinde arasınavlara farklı mazeretleri nedeniyle giremeyen veya sorun yaşayan öğrencilerimiz mazeret sınavlarına dilekçe ve belgeleriyle başvuracak ve başvurularının kabul edilmesi durumunda 10-16 Mayıs tarihleri arasında ilgili ders öğretim elemanı tarafından yürütülecek mazeret sınavlarına katılabileceklerdir.
Mazeret sınav tarihi ve saati konusunda ilgili ders öğretim elemanıyla iletişim kurulması gerekmektedir.

06 Mayıs 2023, Cumartesi 365 kez görüntülendi