Değerli öğrencilerimiz,
Formasyon ders kayıtlarında aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.

A. Öncelikle 2. 3. ve 4. sınıfların ilgili  danışman öğretim elemanları yüz yüze ziyaret edilerek veya e-posta/whatsapp üzerinden imzalı hazır formasyon ders kayıt dilekçelerini iletmesi gerekmektedir.

B. Tüm bölüm dersleriyle birlikte toplamda 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde formasyon dersleri seçilebilir .

C. Danışman öğretim elemanı tarafından onaylanıp imzalanan Öğrenci Formasyon Ders başvuru dilekçesi fakülte öğrenci işleri personeli tarafından teslim alınıp öğrencinin kaydı elden gerçekleştirilecektir.

ÖNEMLİ NOTLAR:
a. Üstten formasyon dersi alınamaz. Öğrenciler kendi dönemindeki ve alt sınıflardaki formasyon derslerini alabilirler.
b. 2. sınıflar sadece 2. sınıf formasyon derslerini alabilir üstten formasyon dersi alamazlar.
c. 3. Sınıflar 3. Sınıf ve alttan 2. Sınıf formasyon derslerini alabilirler.
d. 4 sınıflar yönetmelik gereği bu dönem öğretmenlik uygulama dersini alamayacaklar. 3. ve 2. Sınıf formasyon derslerini normal bölüm dersleri ile beraber 45 AKTS’yi geçmeyecek şekilde alabilecekler.

Formasyon ders kayıtlar öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Sorularınız olursa Danışmanlarınızla  iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

05 Şubat 2023, Pazar 985 kez görüntülendi