Değerli Öğrencilerimiz,
2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Eğitim-Öğretim Süreci Değerlendirme Toplantısı 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü 15:00’da zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kalite Sorumlusu Doç. Dr. Mustafa SANDIKCI tarafından yürütülecek olup tüm Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizin toplantıya katılması beklenmektedir. Ayrıca toplantıya ilişkin gruplarda paylaşılacak anket formunun doldurulması gerekmektedir.
Toplantıya katılmak için tıklayınız…
Konu: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Eğitim Öğretim Süreçleri Değerlendirme Toplantısı
Saat: 18 May 2022 15:00
Zoom Toplantısına Katılın
https://us04web.zoom.us/j/78407011519?pwd=BgwlDgxNmp2olfFMhd1uUZqH1RTu7d.1
Toplantı Kimliği: 784 0701 1519
Parola: ZGzj4D