Afyon Kocatepe Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karar doğrultusunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde aşağıda belirtilen uygulamalı derslerin teorik kısımları ilk 7 hafta online olarak uzaktan, uygulama kısmı ise 8. haftadan itibaren uygulamalı olarak yüz yüze ve yoğunlaştırılmış olarak yapılacaktır. Uygulama takvimi daha sonra ilan edilecektir.

 

Birim Bölüm/Program Ders Adı Sınıfı Yarıyıl Öğretim Türü Teo. Uyg. Top. Z/S Akts
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulamalarına Giriş Şube I 2 3 N.Ö. 2 1 3 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulamalarına Giriş Şube II 2 3 N.Ö. 2 1 3 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulamalarına Giriş 2 3 İ.Ö. 2 1 3 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulama II Şube I 3 5 N.Ö. 3 2 5 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulama II Şube II 3 5 N.Ö. 3 2 5 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulama II Şube I 3 5 İ.Ö. 3 2 5 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfak Uygulama II Şube II 3 5 İ.Ö. 3 2 5 Z 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Soğuk Mutfak ve Süsleme Sanatı Şube I 3 5 N.Ö. 2 1 3 Z 3
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Soğuk Mutfak ve Süsleme Sanatı Şube II 3 5 N.Ö. 2 1 3 Z 3
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Soğuk Mutfak ve Süsleme Sanatı 3 5 İ.Ö. 2 1 3 Z 3
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Dünya Mutfakları I Şube I 4 7 N.Ö. 3 0 3 S 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Dünya Mutfakları I Şube II 4 7 N.Ö. 3 0 3 S 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Dünya Mutfakları I Şube I 4 7 İ.Ö. 3 0 3 S 5
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Dünya Mutfakları I Şube II 4 7 I.Ö. 3 0 3 S 5

 

11 Eylül 2020, Cuma 3430 kez görüntülendi