Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, Dünya Şefler Birliği ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu İşbirliği ile 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Katıldıkları Tüm Branşlardan Madalya Kazanma Başarası Göstererek Turizm Fakültesini ve Afyon Kocatepe Üniversitesini Temsil Etmişlerdir.
Bireysel kategorilerde 5 farklı alanda yarışan öğrencilerimizden; Tolga KAYA balık kategorisinde gümüş madalya, Mehmet ÖZDAMAR balık ve pizza kategorisinde gümüş madalya ile ana yemek kategorisinde bronz madalya ve Abdullah ÖZKİRAZ ana yemek kategorisinde bronz madalya kazanmıştır.
Ekip yarışmalarında En İyi Üniversite kategorisinde Tolga KAYA, Emre KÜLCÜOĞLU ve Abdullah ÖZKİRAZ gümüş madalya kazandılar. Yarışma sonucunda 6 Gümüş ve 2 Bronz madalya ile üniversitemiz ve fakültemiz temsil edilmiştir.