Fakültemiz 2025-2026 Akademik Yılı açılışında tavuklu pilav ikramı etkinliği düzenlendi.

Fakültemiz bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve Gastronomi Topluluğu tarafından hazırlanan tavuklu pilav, öğrencilere dağıtıldı. Tavuklu pilav etkinliğine; AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Elbeyi Pelit,  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, AKÜ Genel Sekreteri Hasan Düzgün, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Tecrübeli bir ekibimiz var”

Etkinlikte bir konuşma yapan AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Afyon Kocatepe Üniversitesi olarak 2025-2026 eğitim-öğretim yılını heyecanla başlattıklarını ifade etti. Özdemir, “Öğrencilerimizle buluştuk. Bugün de Turizm Fakültemizin önünde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Gastronomi Kulübünün ortak etkinliği olarak öğrencilerimize tavuklu pilav ikram ettik. Üniversitemiz, 5 yıllık akreditasyona sahip bir üniversitedir. Altyapımızı tamamladık. Üniversite öğretim elemanlarımız da sistemi biliyorlar. Tecrübeli bir ekibimiz var. Bizleri tercih eden öğrencilerimiz, iyi bir tercih yaptılar. Buradan memnuniyetle ayrılacaklar. Kendilerini büyük bir yetenekle donatarak hayata hazırlayacaklar” dedi.

Etkinlik, AKÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanları nezaretinde öğrenciler tarafından yapılan tavuklu pilavın AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Elbeyi Pelit tarafından öğrencilere ikramının ardından sona erdi.

24 Eylül 2025, Çarşamba 30 kez görüntülendi