Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri kapsamında 23.12.2024 Pazartesi günü  “SUSHI ” başlıklı workshop gerçekleştirildi. Uygulama Mutfağın’da düzenlenen workshop’a; Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı ile birlikte Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkan yardımcısı Doç . Dr. Gonca Aytaş ve öğrenciler katıldı. Sushi Şefi Didem ÇEKİÇ, “Maki, Uramaki, California roll, Philadelpia roll” anlattı. Etkinlikte öğrenciler sushi’ nin ürünlerinin hazırlanma tekniklerini, çeşitlerini uygulamalarını keşfetme fırsatı bulmuştur. Chef Didem Çekiç öğrencilere sushi üzerine teorik ve pratik bilgiler sundu. Workshop kapsamında, öğrencilere sushi çeşitlerini, pirinç pişirme tekniklerini, sarılmasını detaylı bir şekilde anlatıldı. Etkinlik sonunda, Gastronomi ve Mutfak sanatları bölüm başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkçı, Şef Didem Çekiç’e bir plaket, Doç. Dr. Gonca Aytaş ise teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

24 Aralık 2024, Salı 40 kez görüntülendi