2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Turizm Fakültesi Akademik Açılış Dersi kapsamında Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdulcelil ÇAKICI’nın katılımıyla 24 Eylül Salı günü saat 10.30’da çevrim içi olarak “Turizm Eğitimi Süreçlerinin Geliştirilmesinde Akreditasyonun Rolü” konulu etkinlik gerçekleştirilmiştir. Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Elbeyi PELİT’in yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan akademik açılış dersi, Prof. Dr. Abdulcelil ÇAKICI’nın Turizm Eğitimi Süreçlerinin Geliştirilmesinde Akreditasyonun Rolü hakkında yaptığı sunum ile devam etmiştir. Turizm Fakültesi akademik personeli ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Prof. ÇAKICI, akreditasyonun turizm eğitiminin süreçlerindeki rolüne vurgu yaparak, akreditasyon sürecini ve akreditasyonun kurumlar açısından önemi ve kurumlara sağladığı katkılar hakkında akademik personelimize ve öğrencilerimize detaylı bilgilendirme yaptı. Yaklaşık bir saat süren detaylı sunumun sonunda soru-cevap bölümüne geçildi ve dinleyicilerden gelen sorular cevaplandı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elbeyi PELİT Turizm Fakültesinde 2024-2025 Yılı Akademik Dönem Açılış Dersi davetini kabul eden ve akademik dönem açılış dersini veren, Prof. Dr. Abdulcelil ÇAKICI’ya teşekkür etti. Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Elbeyi PELİT, tüm katılımcılara iyi dilek ve temennilerini ileterek akademik açılış dersini sonlandırdı.

25 Eylül 2024, Çarşamba 13 kez görüntülendi