21-27 Mayıs “Türk Mutfak Haftası” kapsamında 81 ilde devam eden workshop programı kapsamında fakültemizde düzenlenen seminer ve workshop programına Anadolu Profesyonel Şefler Birliği üyeleri; Şef Hüseyin ŞİPAL, Şef Huriye Zafera, Şef Elif Y. TOHUMCU, Şef Ahmet DİLSİZOĞLU, Şef Burhan TÜRKOĞLU, Şef Gamze HÜNEREL, Şef Hasan KARAKUVAT, Şef Burak KESKİN, Şef İsmail ERGİN, Şef Aydın SALMAN, Şef Yakup KARTAL ve Şef Nigar KARAKAYA katılmıştır. Şefler önce Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde bilgi ve tecrübelerini paylaştılar. Fakültemiz uygulama mutfağında şef adaylarına Anadolu mutfağı hakkında bilgilendirmelerde de bulunan şefler, ciğer sarma, yaprak ciğer, kuzu etli enginar, sakalaçarpan çorbası, abdigor köftesi, keskin tava olmak üzere başyapıt yemekleri pişirdiler.