Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Gonca AYTAŞ koordinatörlüğünde “Akademi Sektör ve Öğrenci Buluşmaları” kapsamında Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yönelik 21.05.2024 tarihinde Nirvana Cosmopolitan Executive House Keeper Sibel CİNGÖZ tarafından “Konaklama İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi ve Uygulamaları” semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerde öğrencilerin Kat Hizmetleri departmanında mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik sektör hakkında bilgilendirmeler ve soru cevap yapılmıştır. Seminer sonunda Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gonca AYTAŞ tarafından Sayın CİNGÖZ’e teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Akabinde Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine yönelik fakültemiz eğitim ve uygulama alanında Nirvana Cosmopolitan Executive House Keeper Sibel CİNGÖZ tarafından Kat Hizmetleri uygulamaları gerçekleşmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

21 Mayıs 2024, Salı 13 kez görüntülendi