Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Gıdalarda Doğal Renklendiriciler Konulu Seminer 15 Kasım Çarşamba günü Gerçekleştirildi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Bilge Akdeniz’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte doğal gıda renklendiricileri konusu ele alındı. Akdeniz, gıdalarda renklendirici olarak kullanılabilecek doğal ürünleri ve özelliklerini aktardı. Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sabri Çelik, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Aytaş ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Ciğerci ile akademik personel ve öğrenciler katılım gösterdi. Program yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı tarafından Akdeniz’e teşekkür belgesi takdim edildi.