Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Ekmek Yapımı Workshop Semineri 14 Kasım Salı Günü Gerçekleştirildi.

Ekmek Ustası Şef Deniz Aygün’ün katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte ekmeğin yapısı ve yapım süreçlerine ilişkin bilgi verildi. Bilgilendirme aşamasının ardından Turizm Fakültesi Pasta ve Unlu Mamuller Mutfağında uygulama yapıldı. Etkinliğe; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Aytaş ile Turizm Fakültesi Öğrencileri katılım gösterdi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Aygün’e teşekkür belgesini takdim etti.

 

14 Kasım 2023, Salı 72 kez görüntülendi