Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri Kapsamında Otel İşletmelerinde Misafir İlişkileri Yönetimi Konulu Seminer 13 Kasım Pazartesi Günü Gerçekleştirildi.

Korel Thermal Resort Clinic & Spa Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşe Turunç’un katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte otel işletmelerinde misafir ilişkilerinin önemi ve misafir ilişkileri yönetimi konuları ele alındı. Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hasan Hüseyin Soybalı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Aytaş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Yalçın ve Turizm Fakültesi Araştırma Görevlileri ile Turizm Fakültesi Öğrencileri katılım gösterdi. Program yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hasan Hüseyin Soybalı tarafından Ayşe Turunç’a plaket takdimi yapıldı. Doç. Dr. Gonca Aytaş ise Turunç’a teşekkür belgesini takdim etti.

13 Kasım 2023, Pazartesi 39 kez görüntülendi