Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Destinasyonların Turizm Amaçlı Yönetiminde İl Kültür Turizm Müdürlüklerinin Rolü Konulu Seminer 13 Kasım Pazartesi Günü Gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Özge Öztürk Demirayak’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte İl Kültür Turizm Müdürlüklerinin Turizm Amaçlı Destinasyon Yönetimindeki rolü ele alındı ve Afyonkarahisar Turizmi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hasan Hüseyin Soybalı, Turizm İşletmelciliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Gonca Aytaş ile Dr. Öğretim Üyesi Bilal Yalçın ve Turizm Fakültesi Araştırma Görevlileri ile Turizm Fakültesi Öğrencileri katılım gösterdi. Program yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hasan Hüseyin Soybalı tarafından İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Sayın Özge Öztürk Demirayak’a teşekkür belgesi takdim edildi.

13 Kasım 2023, Pazartesi 30 kez görüntülendi