Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, Dünya Şefler Birliği ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu İşbirliği ile 2-5 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 15. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde Ödüle Layık Görülmüşlerdir.
Öğrencilerimizden;
Tolga KAYA, Üniversite Düzeyi Aşçı Balık Kategorisinde Adaçayı Esanslı Vakumda Levrek isimli yemeğiyle Gümüş Madalya
Fadime UYANIK, Restoran Tatlı Kategorisinde Balık Dolgulu Çıtır Kadayıf isimli tatlısıyla Bronz Madalya
Abdüssamet YILMAZ, Üniversite Düzeyi Ana Yemek Kategoriside Fırında İç Pilavlı Tavuk isimli yemeğiyle Merit Ödülü
Cenk BOYNUEYRİ, Üniversite Düzeyi Ana Yemek Kategoriside Sülün Tropikalla isimli yemeğiyle Merit Ödülü Kazanmışlardır.
Öğrencilerimizi İçinde Bulundukları İmkansızlıklara Rağmen, Bireysel Çabaları Sonucu Elde Etttikleri Başarılarından Dolayı Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.