Fakültemiz öğrencilerine yönelik 30 Mart 2022 Çarşamba günü  Frigya Eğitim Gezisi düzenlenmiştir. Bu kapsamda Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Özcan ZORLU tarafından yürütülen Turizm Rehberliğine Giriş dersi kapsamında, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri ise bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Gonca AYTAŞ tarafından yürütülen Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü dersi kapsamında eğitim gezisine katılmışlardır. Eğitim gezisinde Frig Vadisinde Ayazini Antik Kenti, Yılantaş, Aslantaş, Yunus Emre Tekkesi, Emre Gölü, Memeç Kayalıkları ve Döğer Kasabasında yer alan Kervansaray ziyaret edilmiştir. Turizm Rehberliği Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ali Kabakulak’ında eşlik ettiği gezide, öğrenciler Afyonkarahisar’ın kültürel, doğal ve tarihi yerlerini de tanıma imkânı bulmuşlardır.

30 Mart 2022, Çarşamba 62 kez görüntülendi