Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Kapsamında Sushi Yapımı Workshop Semineri 14 Kasım Salı Günü Gerçekleştirildi.
Şef Gani Topdemir ve Şef Yüşa Akif Korkut’un katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Sushi çeşitleri ve sarım teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Turizm Fakültesi Pasta ve Unlu Mamuller Mutfağında gerçekleştirilen etkinliğe; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Aytaş ile Turizm Fakültesi Öğrencileri katılım gösterdi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, şeflere teşekkür belgelerini takdim etti.