Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Etkinlikleri Kapsamında Osmanlı Mutfak Kültürü ve Deniz Ürünlerinin Kullanımı Konulu Seminer 13 Kasım Pazartesi Günü Gerçekleştirildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Fatih Özaslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Selçuklu Mutfak Kültürü ve Osmanlı Mutfak Kültürü ile Osmanlı Mutfağında deniz ürünlerinin kullanımı konuları ele alındı. Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gonca Aytaş ve Turizm Fakültesi Araştırma Görevlileri ile Turizm Fakültesi Öğrencileri katılım gösterdi. Program yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Arş. Gör. Dr. Fatih Özaslan’a teşekkür belgesini takdim etti.

13 Kasım 2023, Pazartesi 63 kez görüntülendi