Akademi, Sektör ve Öğrenci Buluşmaları: Manda Sütünden Üretilen Ürünlerin Özellikleri Semineri 9 Kasım Perşembe günü Gerçekleştirildi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Kılınç’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte “Manda Sütünden Üretilen Ürünlerin Özellikleri” konusu ele alındı. Kılınç, manda sütünün özelliklerini ve manda sütünden elde edilebilecek ürünlerin üretim süreçlerini aktardı. Turizm Fakültesi Reha Kora Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr. Gonca Aytaş ile akademik personel ve öğrenciler katıldı. Program yapılan soru cevap kısmının ardından sona erdi.