“Değerli öğrencilerimiz,
Daha önce ilan ettiğimiz gibi 2022-2023 eğitim öğretim yılı Bahar döneminden itibaren isteğe bağlı Pedagojik Formasyon dersleri ders müfredatımız içine alınmış ve haftalık ders programları içinde yer alarak yüz yüze veya uzaktan eğitim sistemi üzerinden çevrimiçi yürütülecektir. Bu dersler müfredattaki 240 AKTS dışıdır. Toplamda fazladan 40 AKTS daha alınması gerekmektedir. Pedagojik formasyon derslerini de almak isteyen öğrencilerimizin bölüm ders kayıtlarını belirtilen süre içerisinde yapmalarını , formasyon derslerinin kayıtları ise ilgili derslerin gün ve saatleri belli olduktan ve web sitemizde  duyurulduktan sonra ekle çıkar haftasında (Pazartesi-Salı-Çarşamba) yapmalarını önemle rica ediyoruz.
Turizm Fakültesi Dekanlığı”

31 Ocak 2023, Salı 1120 kez görüntülendi