Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri 26.10.2022 Çarşamba günü saat 09.00’da staj mülakatı için;

1. 2022-2023 eğitim öğretim Güz yarıyılı itibarı ile 3. sınıf olan öğrenciler ile mezun durumdaki öğrenciler Doç. Dr. Özcan ZORLU’nun odası önünde,
  2. 2022-2023 eğitim öğretim Güz yarıyılı itibarı ile 2. sınıf olan öğrenciler ile 4. sınıf olan öğrenciler Dr. Öğr. Üyesi Bircan ERGÜN’ün odası önünde hazır olacaklardır.

Not: Belirtilen yerde ismi olmayan öğrenciler diğer mülakat salonundaki listeyi kontrol etmelidir.

Öğrenciler isimlerini kapılara asılan listeden kontrol edecekler ve komisyon üyelerinin çağrısı ile mülakata alınacaklardır. Ayrıca mülakata gelmeden önce  aşağıda yer alan bağlantı üzerinden öğrencilerin staj değerlendirme anketini doldurmaları gerekmektedir.

Staj Değerlendirme Anketi İçin Tıklayınız

Staj komisyonu tarafından kendisine düzeltme için Staj Dosyası iade edilen öğrencilerin ilgili dosyayı teslim tarihleri 31 Ekim Pazartesi saat 16:00 olup, belirtilen tarih ve saatten sonra getirilen dosyalar kabul edilmeyecektir. Bu durumda olan öğrencilerin staj notu YETERSİZ olarak işlenecektir.

18 Ekim 2022, Salı 613 kez görüntülendi