2022 Yılı Yaz Döneminde Staj Yapan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizin Dikkatine…

Evraklar   14 EKİM 2022 CUMA günü saat 16:00‘a kadar imza karşılığı teslim edilecektir. (Bu günün dışında staj dosyası alınmayacaktır). Evrakların staj bilgilendirme toplantısında anlatıldığı gibi eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Evrakların toplandığı gün ayrıca değerlendirme yapılmayacaktır dosyalar olduğu gibi alınıp puanlama mevcut dosya üzerinden yapılacaktır.

Bu tarihten sonra gönderilen/getirilen staj dosyaları  Kabul Edilmeyecektir…!

Staj yapan öğrencilerimizin, ilgili evrakları fiziki olarak fakülteye getirmeleri ve teslim etmeleri zorunlu değildir. Kargo aracılılığıyla staj evraklarınızı bölüm staj danışmanlarınıza gönderebilirsiniz. Kargo adresi olarak Turizm Fakültesini kullanabilirsiniz. Ancak bu noktada kayıp kargo veya evraklar ile kargo teslimatlarında yaşanan gecikmelerden öğrencinin kendisi sorumludur.

Staj teslim evraklarının tamamı EKSİKSİZ olarak gönderilmeli/getirilmelidir…!

Eksik evraklı staj dosyaları kabul edilmemektedir. Bu öğrencilerimizin stajlarını tekrarlamaları gerekir…!

26 Eylül 2022, Pazartesi 665 kez görüntülendi