Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Danışma Kurulu toplantısı 13 Eylül 2022 Salı günü saat 09.30’da Turizm Fakültesi Servis Salonunda kahvaltı ikramı ile birlikte yüz yüze gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, Doç. Dr. Ali Avan, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elbeyi Pelit , Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Baytok ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gonca Aytaş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sandıkcı, Fakülte Sekreteri Abdurrahim Türk, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Afyonkarahisar İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır, İkbal Thermal Hotel & SPA Genel Müdürü Ali Gümüşhan, Korel Termal Resort Clinic & SPA Genel Müdürü Ümit Uysal, AŞPA Gıda A.Ş kurucusu Süleyman Aşgın, Sandıklı Termal Park Resort & SPA Convention Center Genel Müdürü Ahmet Yavuz, Akrones Thermal & SPA Convention Sport Hotel Genel Müdürü Ünal Özgen, NG Afyon Wellness & Convention Genel Müdürü Mustafa Acar, Özgül Thermal Resort Hotel Genel Müdürü Hakan Siyah, Afyonkarahisar TURSAB Dumlupınar Bölgesi Başkanı Bilal Şenel, Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Hamza Kalkan katılım sağlamıştır.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın iyi dilek ve temennileriyle toplantı sonlandırıldı.

13 Eylül 2022, Salı 236 kez görüntülendi