Fakültemiz Öğretim Elemanlarından Öğretim Görevlisi Emine Öztürk’ün görev yeri değişikliği sebebiyle 29.12.2021 Çarşamba günü fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımıyla bir veda toplantısı düzenlenmiştir. Veda konuşmasıyla söze başlayan Prof. Dr. İsa Sağbaş, değerli öğretim görevlisi Emine Öztürk’e fakültemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sunarak yeni görev yerinde başarılar dilemiştir. Sayın Sağbaş’ın konuşmasının ardından söz olan öğretim elemanlarımız iyi dilek ve temennileriyle birlikte değerli çalışma arkadaşları Öztürk’e teşekkürlerini dile getirmişlerdir. Son olarak Sayın Dekanımız Prof. Dr. İsa Sağbaş, Öğretim Görevlisi Emine Öztürk’e fakültemiz adına hazırlanan plaketi takdim ederek toplantıyı iyi dilek ve temennileriyle sonlandırmıştır.

29 Aralık 2021, Çarşamba 239 kez görüntülendi