Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi Danışma Kurulu toplantısının 6.’sı çevrim içi olarak teamlink platformu üzerinden yapıldı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Birim Danışma Kurulunun kuruluş ve amaçlarına ilişkin üyelere hatırlatmada bulunarak, Turizm Fakültesi hakkında bilgilendirme yaptı. Sağbaş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm Rehberliği Bölümlerinin akreditasyon süreci ve TURAK tarafından 15 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen denetim hakkında üyelere bilgi verdi. Süreç içerisinde Fakülte eğitim öğretimine yönelik yapılan iyileştirmeler olduğunu ve bu süreçte Danışmanlar Kurulu üyelerinin geçmiş toplantılardaki önerilerinin de dikkate alındığı belirten Sağbaş, ayrıca bahar yarıyılında yapılacak olan kariyer günleri hakkında bilgi vererek düzenli aralıklarla sektör profesyonelleri ve öğrencileri bir araya getirecek bir etkinlik planlaması da yapıldığı iletti. Son olarak Sağbaş, Danışma Kurulu üyeleri ile yapılabilecek iş birliklerini ele alarak bu hususta üyelerin görüşlerinin değerli olduğunu ifade etti. Toplantıda katılımcılara söz verilerek katılımcıların görüşleri alındı.

Toplantıya Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, Doç. Dr. Ali Avan, Turizm Rehberliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Özcan Zorlu, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Baytok ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gonca Aytaş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sabri Çelik, Fakülte Sekreteri Abdurrahim Türk’e vekaleten Onur Cesur Kudret Durudoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, İkbal Thermal Hotel & Spa Genel Müdürü Ali Gümüşhan, Korel Termal Resort Clinic & Spa Genel Müdürü Ümit Uysal, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mükremin İçli, AŞPA Gıda A.Ş kurucusu Süleyman Aşgın, Double Tree By Hilton Afyonkarahisar Genel Müdürü Sayit Önay, Sandıklı Termal Park Resort & Spa Convention Center Genel Müdürü Ahmet Yavuz, Akrones Thermal & Spa Convention Sport Hotel Genel Müdürü Ünal Özgen, NG Afyon Wellness & Convention Genel Müdürü Mustafa Acar, Ankara Turist Rehberliği Odasına kayıtlı eylemli turist rehberi Birol YükseL, Turizm Fakültesi mezunlarından olan NG Afyon Wellness & Convention Center Satış Temsilcisi Hamdi Erzincanlı ve Turizm Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Mervenur Türkoğlu katıldı.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın iyi dilek ve temennileriyle toplantı sonlandırıldı.

 

20 Aralık 2021, Pazartesi 163 kez görüntülendi