Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) iş birliğiyle düzenlenen Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezinde 10-11 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Çalıştay’da ilk gün Turizm Fakülteleri Yapısal Sorunları ve Turizm Meslek Yasası ile Eğitim Öğretim Müfredatları konuları görüşüldü. Çalıştayın ikinci gününde ise Anabilim Dalları ile Turizm Fakültelerinde Uygulamalı Eğitim konuları müzakere edildi. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökalp Nuri Selçuk, turizm alanına yönelik böylesine önemli bir etkinliğe Atatürk Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmış olmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek: “Ulusal ve uluslararası ölçekte önemi her geçen gün daha da artan turizm sektörüne yönelik katkı sağlayan birçok konu başlıklarını içinde barındıran çalıştayımızın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı olmak üzere, TURDEK yönetimine, fakültemizin kıymetli mensuplarına, davetlilere, katılımcılara ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İki gün boyunca süren program, Turizm Eğitimine ve Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı’na gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı katılımcılara plaket takdimiyle sona erdi.

16 Aralık 2021, Perşembe 165 kez görüntülendi